Krachtvoeder info...

€ 0,00
(incl. btw)


Aantal:Ons 'KRACHT'-voerdergamma kort samengevat …

Kies je voor ‘granen’ (muesli’s), dan kies je gelijk voor ‘snel vrijkomende energie’ (suikers & zetmeel à suiker = snelle energiebron). Kies je voor ‘granenvrij’ voeder, dan kies je voor ‘trager vrijkomende energie’ en minder belasting van het spijsverteringssysteem en de organen in het algemeen.

Aan de meeste recreatiepaarden en pony's wordt bij voorkeur ‘granenvrij’ krachtvoer geven indien nodig, omdat de snel vrijkomende energie uit granen niet altijd nodig of gewenst is en zelfs voor ongewenste reacties kan zorgen. Bij een omschakeling van voeder met granen naar ‘granenvrij’ kan het 6 tot 12 weken duren alvorens het paard zijn darmflora en stofwisseling volledig aangepast heeft naar een efficiëntere omzetting van energie. In deze periode moet soms de totale hoeveelheid voeder verhoogt worden om het paard voldoende energie te geven en op gewicht te houden.


OPGELET

 

Er zijn meestal verschillende combinaties mogelijk binnen het gehele voedergamma van onze producten. We proberen een zo volledig mogelijk overzicht te geven van onze producten met hun belangrijkste eigenschappen!

 

Maak aan de hand van dit advies de beste keuze voor uw paard. Moest u toch nog vragen hebben, of een advies op maat willen, dan kan u ons altijd contacteren via info@equifyt.be

 

Succes!

 

 


ONZE MERKEN