Supplementen info ...

€ 0,00
(incl. btw)


Aantal:Voedingsstoffen als vitaminen en mineralen, zijn essentieel voor het leven. Ze komen op een natuurlijke wijze voor in het voedsel, maar in deze tijd beantwoordt zelfs een uitgebalanceerd voedingspakket niet altijd aan de aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen die een optimale gezondheid dienen in stand te houden. Daar waar een basisvoeding tekort schiet, kunnen de natuurlijke voedingssupplementen van EquiFyt, Agrobs en AnimaVital het paard bevoorraden met optimale hoeveelheden nutriënten of voedingsmiddelen.

De meeste natuurlijke supplementen hebben dikwijls op verschillende organen of andere weefstels een gunstige uitwerking, omdat ze dikwijls een belangrijke schakel zijn in het gehele stofwisselingsproces. Het is dus ook onmogelijk om via deze weg exact advies te verlenen bij vastgestelde problemen.

Wij geven in deze webshop dan ook aanbevelingen naar de meest voorkomende toepassingen van deze producten. Bij ernstige gezondheidsproblemen adviseren wij u om contact op te nemen met een dierenarts om zo een diagnose te stellen en een juiste behandeling in te stellen!

Voedingssupplementen dienen steeds ter aanvulling van een gezonde voeding toegediend te worden. Een gezonde voeding vormt de basis van een optimale gezondheid. Zij kan niet vervangen, maar wel aangevuld worden door supplementen voor het optimaliseren van bepaalde orgaan- en lichaamsfuncties.

Gezondheidsproblemen dienen steeds door een bevoegd gezondheidstherapeut opgevolgd te worden. ONZE MERKEN