terug-naar-overzicht

24-03-2020

Corona update

CORONA-UPDATE

24/03 Door de enorme toename van bestellingen draait onze productieafdeling op dit ogenblik op maximumcapaciteit. We gaan iedereen zonder probleem kunnen beleveren, maar sommige leveringen kunnen enkele dagen vertraging oplopen. Klanten welke enkele dagen later dan normaal hun levering zullen ontvangen gaan wij zelf contacteren vanaf het ogenblik dat planning voor het transport gemaakt is.

Wij zullen meer dan ooit uw bestellingen met de hoogste zorg en prioriteit behandelen! Gezien de huidige situatie met het coronavirus, kunnen de planningen voor producties en leveringen wel van dag tot dag aangepast worden naar de veranderende omstandigheden. Wij zijn van vele externe partners en officiële instanties afhankelijk voor een snel en goed verloop van onze diensten naar u toe. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie, en ook voor onze medewerkers die alles in het werk stellen om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Nog even in het kort:

  • EquiFyt en Agrobs blijven produceren. Dus nieuwe bestellingen plaatsen kan zonder probleem. Evenmin is het nodig om te hamsteren of bufferstocks aan te leggen.
  • Wat de logistiek betreft, blijven onze transporteurs onverminderd onze transporten verzorgen. Transport van voeding voor dieren zal nooit verboden worden!
  • EquiFyt zelf blijft constant per email bereikbaar. Bij vragen, bent u welkom om ons te contacteren.
  • Klanten adviseren wij om even contact met hun handelaar op te nemen, gezien de openingsuren soms gewijzigd zijn!

Ook voor de komende weken blijft onze dienstverlening gegarandeerd!

Dus, heb vertrouwen, vind rust in je geest en zorg intussen goed voor jezelf, en de mensen en dieren in je directe omgeving. Verstrek je algemene weerstand optimaal via gezonde, natuurlijke voeding, met voldoende variatie, aangepast aan dit seizoen, gebruik kruiden als oa echinacea en extra vitamine C voor een verbeterde weerstand en doe dagelijks oefeningen om de energie van je longen en luchtwegen te versterken J

Veel positieve energie en groeten,

Kris

 

EquiFyt & Agrobs


ONZE MERKEN